Blue Ocean Oy on laadukkaiden purje- ja moottoriveneiden myyntiin ja välitykseen erikoistunut yritys. Meillä on yli 40 vuoden kokemus kotimaisesta ja kansainvälisestä kaupasta. Vuosikymmenten lisäkokemusta löytyy veneiden telakoinnista, asennuksista, huollosta sekä logistiikasta. Autamme asiakkaitamme myös teknisten ja kaupallisten ongelmien ratkaisussa. Saat kauttamme myös veneiden vakuutukset ja kilpailykykyisen venerahoitustarjouksen.

Mitä teemme?

Blue Ocean Oy markkinoi myynnissämme olevia veneitä osallistumalla kaikille alan merkittäville messuille, myynti-ilmoituksia julkaistaan alan johtavissa lehdissä ja myytävät veneet saavat myös laajan näkyvyyden verkossa. Olemme aina valmiita palvelemaan asiakkaitamme, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palvelut

Haemme veneitä myös toimeksiannosta ja asiakkaiden toivomuksesta ulkomailta. Hoidamme veneiden rekisteröinnit ja kauttamme on saatavilla kilpailukykyiset rahoitusvaihtoehdot luotettavilta rahoituslaitoksilta. Teemme tai teetämme veneille kuntotarkastuksia, huolehdimme kauppaan liittyvistä asiakirjoista, autamme rahdeissa, vakuutuksissa ja muissa kauppaan liittyvissä toimenpiteissä.

Samuli Leisti

040 746 0958

[email protected]

Samuli on ollut veneiden kanssa tekemisissä yli 30 -vuotta myynti, asennus, veneilyharrastuksen ja ammattipurjehduksen kautta. Hänellä on erittäin hyvät suhteet kotimaisiin ja kansainvälisiin toimijoihin. Kilpapurjehduksessa Samuli on saavuttanut useita arvokilpailumitalleja, tehnyt Atlantin yli maailmanennätyksen ARC:n 2014 mukana. Suomen Purjehdus ja Veneily nimitti hänet vuonna 2015 vuoden kansainväliseksi purjehtijaksi. Tällä hetkellä Samuli johtaa Zer°emission – race against sea pollution projektia Blue Oceanin ohella.

Ville Haapio

050 314 2626

[email protected]

Ville omistaa Blue Oceanin lisäksi Sea Service ja Sea Charter yritykset. Hän telakoi, asentaa, huoltaa ja korjaa vuosittain Kirkkonummella 140 venettä. Ville järjesti Poker Run -tapahtuman Hangossa vuosina 2012-2019 (yhteensä 8 kertaa) ja hänellä on moottorivenepuolelta loistavat kontaktit. Ville on telakoinnin ohella myynyt useita veneitä vuosien varrella ennen Blue Ocean omistajuutta.

Teemu Paukkula

050 0709586

[email protected]

Robert Lindström

040 911 0992

[email protected]

Uusien omistajien ammattitaito on vahva ja Blue Ocean Oy Ab:n venevälityksen tulevaisuus näyttää hyvältä. Välitysveneiden määrä kasvoi loppuvuodesta 2019 ja alkuvuoden aikana on tullut mukavasti muita veneitä lisää. Viime vuonna myimme yhteensä 38 purjevenettä ja 26 moottorivenettä. Olemme selkeästi Suomen johtava käytettyjen veneiden myyjä ja purjevenepuolella lähes ainut toimija, joka on onnistunut erinomaisesti veneiden myynnissä.