Hyvää alkanutta vuotta 2021!

Kausi lähestyy vaikka tämän hetken lumipyryn keskellä se ei tunnu kovin läheiseltä. Vuosi 2020 oli kaikilla mittareilla ennätysvuosi ja Blue Ocean Oy Ab päätyi 111:teen myytyyn veneeseen. Ilahduttavaa oli päästä palvelemaan useita uusia veneilijöitä, jotka aloittivat hienon harrastuksen Suomen ainutlaatuisilla vesialueilla. Korona on muutenkin kasvattanut kotimaan matkailua kun ulkomaan matkailu on ollut rajoitettua. Tämä tukee myös kotimaan paikallisia toimijoita vesien äärellä.

VENEEN OSTO, MYYNTI JA VAIHTO

Kovan myynnin seurauksena meidän välitysvenevalikoima on kaventunut reilusti ja otamme mielellämme uusia veneitä välitykseen. Alkuvuosi on veneen myynnin lisäksi erittäin hyvä ajankohta veneen vaihtamiselle tai ostamiselle, jotta uuden veneen kerkeää hyvissä ajoin varustelemaan mieleisekseen tulevaa kesäkautta varten. Meidän asiantunteva henkilökunta tekee veneen ostamisen, myymisen ja vaihtamisen helpoksi. Tavoitamme eri medioiden kautta laajan asiakaskunnan ja pyrimme yhteistyöllä löytämään veneille oikean kauppahinnan.

VENEEN RAHOITUS

Venekaupan helpottamiseksi meillä on erinomaiset työkalut veneen rahoittamiseen. Kuukausierät saadaan yhdessä sovitettua jokaisen talouden maksukykyyn aina 72kk asti. Veneen rahoittamisessa vene toimii vuosimallista ja merkistä riippuen aina 90% rahoituksen vakuutena. Kuukausierien suuruutta voidaan muokata vielä suuremmalla viimeisellä erällä joka voi kohteesta riippuen olla maksimissaan 40% rahoituksen määrästä. Korkotaso on tällä hetkellä pankkien kulutusluottoihin nähden kilpailukykyinen.

Venemyynnissä me autamme kauppahetkellä myös loppuvelan lunastuksessa ja kohteen uudelleen rahoittamisessa. Rahoitusvaihtoehdoista kerromme henkilökohtaisesti mielellämme lisää.

VENEEN VAKUUTTAMINEN, HUOLTO JA KORJAUS

Rahoittamisen lisäksi meillä on luotettava venevakuutuskumppani, jonka kautta voidaan veneilyn yllättäviä karikkoja ja kuluja välttää mikäli vahinko sattuu. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laajan asiantuntija-, huolto-, varuste- ja telakointiverkoston, jonka avulla saamme pikaisellakin aikataululla veneen takaisin ajokuntoon. Haluamme tehdä asiakkaillemme veneilyn mahdollisimman helpoksi.

YHTEYSTIEDOT

Meidät tavoittaa hyvin puhelimitse tai sähköpostilla:

  • Samuli Leisti, purjeveneet koko Suomi ja ulkomaat, [email protected] , puh. 040 746 0958
  • Ville Haapio, moottoriveneet koko Suomi ja ulkomaat, [email protected] , puh. 050 314 2626
  • Teemu Paukkula,  moottori- ja purjeveneet Länsi-Suomi, [email protected] , puh. 0500 709 586
  • Robert Lindström, moottori- ja purjeveneet Itä-Suomi, [email protected] , puh. 040 911 0992
  • Toimisto, Ojangonkaari 14, 02480 Kirkkonummi, [email protected], puh. 0400 415053  

Veneilyterveisin

Blue Ocean Oy Ab miehistö