Hyvää alkanutta vuotta 2020!

Vuosi on startannut vauhdikkaasti ja venekauppa on viime vuoden loppukuukausista  piristynyt paljon. Vuosi 2019 oli Blue Ocean Oy Ab:lle muutosten aikaa, joista suurin oli omistajuuden vaihdos. Samuli Leisti ja Ville Haapio ostivat yrityksen 2019 kesäkuussa ja tulivat mukaan operatiiviseen toimintaan elokuusta lähtien. Stig Nordblad ja Seppo Sutela olivat mukana yrityksen toiminnassa koko 2019 vuoden ja tänäkin vuonna he toimivat tärkeänä taustatukena, vaikka koko toiminta onkin jo siirtynyt Samulin ja Villen vastuulle. 

Samuli on ollut veneiden kanssa tekemisissä yli 30 -vuotta; myyntityön, asennusten, veneilyharrastuksen ja ammattipurjehduksen kautta. Laajan lajituntemuksen vuoksi Samulilla onkin erittäin hyvät suhteet alan kotimaisiin ja kansainvälisiin toimijoihin. Kilpapurjehduksessa Samuli on saavuttanut useita arvokilpailumitalleja ja tehnyt mm. Atlantin yli maailmanennätyksen vuonna 2014 ARC:n mukana. Suomen Purjehdus ja Veneily nimitti hänet vuonna 2015 vuoden kansainväliseksi purjehtijaksi. 

Ville omistaa Blue Oceanin lisäksi SeaService ja SeaCharter yritykset. Hän telakoi, asentaa, huoltaa ja korjaa vuosittain Kirkkonummella 140 venettä. Moottorivenepiireissä Villellä onkin loistavat kontaktit, eikä vähiten siksi, että hän järjesti Poker Run -tapahtuman Hangossa vuosina 2012-2019 (yhteensä 8 kertaa). Telakointitoiminnan ohessa Ville on myös myynyt useita veneitä vuosien varrella, ennen Blue Ocean -yrityksen omistajuutta.

Uusien omistajien ammattitaito on vahva, ja Blue Ocean Oy Ab:n venevälityksen tulevaisuus näyttää hyvältä. Välitysveneiden määrä kasvoi loppuvuodesta 2019 ja alkuvuosikin on tuonut tullessaan lisää uusia veneitä välitykseemme. Viime vuonna Blue Ocean Oy Ab:n kautta löysi uuden omistajan yhteensä 39 purjevenettä ja 27 moottorivenettä. Olemme siis selkeästi Suomen johtava käytettyjen veneiden myyjä ja purjeveneiden kohdalla lähes ainut toimija, joka on onnistunut erinomaisesti veneiden myynnissä.

Tänä vuonna panostamme välitysveneidemme markkinointiin. Blue Ocean Oy Ab:n ilmoitus löytyy vuoden kaikista Vene- ja Kippari-lehdistä, jokainen välitysvene on esillä Nettiveneessä ja osa veneistä löytyy myös Blocket palvelusta Ruotsissa, sekä Yachtworldistä kansainvälisesti. Osallistumme lisäksi kaikkiin merkittäviin alan tapahtumiin Suomessa, joista osassa pääsemme esittelemään välitysveneitämme myös fyysisesti.

Blueocean.fi -verkkosivut ovat avautuneet nyt uudistettuina ja valmistelemme paraikaa osallistumistamme Vene 20 Båt -messuille, jotka järjestetään 7.–16.2.2020 Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihin sekä osastollemme Vene 20 Båt messuilla. 

Teemme aina parhaamme, jotta meille luotetut välitysveneet löytävät hyvän ostajan!

Yhteistyöterveisin

Samuli Leisti ja Ville Haapio

Blue Ocean Oy Ab
Puh. 0400 415 053

Samuli, puh. 040 746 0958

Ville, puh. 050 314 2626