Blue Ocean Oy:n tiedote loppukesään 2022

Vuosi 2022 on tähän mennessä ollut hieman edellisvuosia rauhallisempi veneiden myyntimäärään suhteutettuna, mutta paljon edelleen tulee yhteydenottoja niin veneiden myyjiltä kuin ostajiltakin, erityisen paljon yhteyksiä meihin päin on ollut viimeisen parin viikon aikana, kun kesälomakausi on monen kohdalla loppunut ja ihmiset ovat palanneet töihin.

Hyväkuntoiset ja oikein hinnoitellut veneet tekevät edelleen hyvin kauppansa, huomaamme myös selvää veneilyharrastuksen kasvua ja olemme olleet lähiaikoina mukana monen uuden veneenomistajan matkassa, kun on etsitty ja ostettu uusi tai käytetty vene.

Yleinen korkotason nousu on toki hieman vaikuttanut ostopäätösten tekemiseen, mutta olemme pystyneet edelleen tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisellä tasolla olevaa korkoa koko laina- ajaksi ja venehän toimii vakuutena tähän.

Veneiden hintataso on pysynyt nyt jo usean vuoden ajan vakaana ja voikin todeta, että hyvistä laadukkaista käytetyistä veneistä on ollut pulaa jo pidemmän aikaa.

Entisestään on korostunut oma käyttötarve sopivan veneen hankkimisen yhteydessä.

Loppukesän näkymä on erittäin vilkas ja edessä onkin nyt useampi messu- ja näyttelytapahtuma, joissa olemme vahvasti mukana näytteilleasettajana.

Tervetuloa tapaamaan meitä messuille !

Uiva  18.-21.8.2022 Lauttasaari (HSK)

Veneet esillä 2.-4.9.2022 Ruissalon tapahtumatelakka Veneet esillä 9.-11.9.2022 Katajanokan vierasvenesatama