Blue Ocean Oy Ab sai uudet omistajat

Suomen suurin veneiden välitykseen keskittynyt yritys Blue Ocean Oy Ab sai uudet omistajat. Liiketoiminnan vetovastuu siirtyy syksyn aikana Samuli Leistin ja Ville Haapion käsiin.

Blue Ocean Oy Ab on toiminut käytettyjen veneiden välittämisessä menestyksekkäästi vuodesta 2005 lähtien. Se on tällä hetkellä Suomen suurin veneiden välitykseen keskittynyt yritys. Välitämme vuodessa noin 80 venettä, jotka ovat keskihinnaltaan 100.000 €. Veneet ovat laadukkaita ja hyväkuntoisia merkkiveneitä, jotka ovat pääosin kaikki kuntotarkastettuja.
Blue Ocean Oy Ab on ollut aktiivisesti mukana Suomen suurimmissa veneilyalan tapahtumissa ja on Finnboat Ry:n jäsen. Yritys on tehnyt pitkään yhteistyötä rahoituksen tarjoajien kanssa, joka on mahdollistanut monelle veneen omistajalle edullisen ja helpon venerahoituksen.

Blue Ocean Oy on perustettu 30.12.2005 hoitamaan Finngulf veneiden välitystä. Jo vuonna 2006 mukaan tuli muita merkkejä ja myöhemmin valikoimaa rikastuttamaan saatiin myös moottoriveneet. Käytettyjä veneitä on viime vuosina myyty mm. Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan, Saksaan, Irlantiin, Japaniin ja Ranskaan. Suurin osa veneistä löytää kuitenkin uuden omistajan kotimaasta. Kertoo Stig Nordblad, Blue Ocean Oy Ab:n perustaja.

”Olemme Ville Haapion kanssa iloisia, kun saimme mahdollisuuden siirtyä Blue Ocean Oy:n vetäjiksi. Stig ja Seppo ovat hoitaneet yritystä erittäin hyvin, rakentaneet loistavan brändin ja kasvattaneet laajan asiakaskunnan, josta meidän on hienoa jatkaa. Meillä on vuosikymmenten kokemus moottori- ja purjeveneiden liiketoiminnasta Suomessa. Villen vahvuus on moottorivenepuolella ja minun purjeveneissä, joten liiketoiminnan osa-alueet jakautuvat jatkossa luontevasti uusien omistajien kesken. Kevät ja alkukesä on kulunut liiketoimintajärjestelyjen parissa, mutta elokuusta lähtien olemme Villen kanssa olleet jo aktiivisesti toiminnassa mukana. Seppo ja Stig ovat auttaneet meitä paljon ja antaneet arvokkaita vinkkejä venevälitysliiketoiminnasta. He ovat mukana liiketoiminnassa vielä syksyn ajan, jonka jälkeen toiminta siirtyy täysin meidän vastuulle. Olemme erittäin motivoituneita jatkamaan Sepon ja Stigon hienoa työtä.” Kertoo Samuli Leisti, Blue Ocean Oy Ab:n toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Samuli Leisti, puh. 040 746 0958, [email protected]
Stig Nordblad, puh. 0400 451 703, [email protected]